formats
by Kategória Vásárlás.
digitalis paramero

Digitális páramérő

Sokszor a párás levegőre gondolva, csak a penészesedés jut az eszünkbe, mint kellemetlen következmény. A magas páratartalom nagyon sok kárt okozhat. Növényházakban a virágok, szobanövények rothadását válthatja ki, raktárokban az alkatrészek rozsdásodását.

A túl nedves levegő a laboratóriumokban is kellemetlenségeket okozhat, baktériumok és vírusok melegágya lehet. Ezért fontos, hogy digitális páramérő alkalmazásával ellenőrizni lehessen egyik-másik helyiség páratartalmát.

A webáruházunkban nemcsak minőségi és mutatós páramentesítő berendezéséket vásárolhat, hanem digitális páramérő készüléket is. Az egyszerűen használható műszer nagyon gyorsan pontos és megbízható értéket szolgáltat, éjszaka pedig háttérvilágítás segíti Önt az adatok leolvasásában.

Az egy kézzel használható eszköz nemcsak a páramennyiséget mutatja ki, de még hőmérőként is használható. Rendeljen most Ön is kedvező áron digitális páramérőt, hogy bármikor tisztában lehessen a helyiségek páratartalmával! Használjon páraelszívókat is az optimális páratartalom megtartása érdekében!

Print Friendly, PDF & Email