formats
by Kategória Szolgáltatás.

Greffe de cheveux

Aki kipróbálta már valaha a hajnövesztő szereket és balzsamokat, az jól tudja, hogy ezek nem nyújtanak tartós segítséget, ha a kopaszodásról van szó. Helyettük érdemes inkább a Greffe de cheveux mellett dönteni, mert így az átültetett hajszálak 80 százaléka biztosan életben marad, illetve növekedésnek is indul.

A FUE-techológia használatával elvégzett műtét mindig sikeres lesz az orvosok szakértelmének köszönhetően. A Greffe de cheveux egyáltalán nem kockázatos, hiszen csak helyi érzéstelenítés szükséges hozzá.

A sebek néhány héten belül begyógyulnak és nyomtalanul eltűnnek. Csak egy napot kell kivenni szabadságként a Greffe de cheveux miatt, mivel másnap már lehet menni dolgozni. Az ellenőrzésen a doktorok mindent rendben szoktak találni.

Ez azt jelenti, hogy biztosan érdemes időpontot kérni a klinikán, ha valakinek hullik a haja. Nem csupán a férfiak igényelhetnek időpontot, hiszen folyamatosan növekszik a női páciensek száma is. A Greffe de cheveux referenciái a netes felületen tekinthetőek meg.

Print Friendly, PDF & Email