formats
by Kategória Táskák.
gurulós bevásárlótáska

Gurulós bevásárlótáska

Nagymamák és gyakorlott családanyák, figyelem! Vége a fárasztó cipekedéseknek, mivel mától már bárki könnyedén hazaviheti a megvásárolt élelmiszert egy gurulós bevásárlótáska segítségével! A Reisenthel márka alatt született modern bevásárló táskák és kocsik mutatósak, praktikusak, kényelmesek és tágasak.

Egy ilyen gurulós bevásárlótáska megkönnyíti a hétköznapokat, még azoknak is, akik a piacról vagy a szupermarketekből gyalogosan teszik meg az utat az otthonukig. Barátságos színük feltűnően vidámmá teszi a gazdáját, könnyen lehet húzni, tolni, emelni. A német precizitás még a táskák varrataiban is meglapul, szóval ha tőlünk vásárol valamilyen gurulós bevásárlótáska modellt, biztos lehet abban, hogy minőséget vásárol.

A kerekekkel ellátott változatok mellett kaphatóak karra akasztható, vállra felvehető változatok is, amelyek kényelmesen nagyok, így bőven akad bennük hely minden megvett dolognak. Némelyik változat összenyomható, így az autó csomagtartójában lehet hagyni, szükség esetén pedig csak elő kell venni.

Print Friendly, PDF & Email