formats
by Kategória Napszemüveg.
Arctica S-1007 Junior

Arctica S-1007 Junior

A gyermekek egészsége minden esetben fontos, s az anyukák és apukák ezért bármit megtesznek. Ugyanakkor, sokan nem gondolnak a szem védelmére, pedig ez a gyermekek kapcsán is fontos. Nagy jelentősége van a káros sugarak elleni védelemnek, s ehhez mindenképp olyan napszemüveget kell választani, amely a védelmet valóban biztosítja. Az Arctica S-1007 Junior napszemüveg egy ilyen modell. A gyermekek bárhol és bármikor használhatják, s a használat közben, garantált védelmet élvez majd a szemük, a káros UV sugarakkal szemben. Köztudott tény, hogy a gyerekek virgoncak, s sokat ugrálnak, játszanak.

Ilyenkor a szemüvegek is nagy veszélynek vannak kitéve, mert könnyedén megrepednek, vagy eltörnek. Az említett modell kapcsán ettől nem kell félnünk, ugyanis ez a napszemüveg törés, ütés és karcálló, így a gyermek akár évekig is biztonsággal hordhatja. A szemüveget a gyermek bármikor használhatja, a hétköznapi tevékenységektől, egészen a különböző sportokig. Az Arctica S-1007 Junior tehát, egy kiváló lehetőség mindenki számára, aki a szemüvegekben is a minőséget és a megbízhatóságot keresi.

A napszemüveghez természetesen, egy minőségi, szivacsos tok is tartozik, s egy lencse tisztításra használható zsák is, amely pillanatok alatt letörli a nemkívánatos fontokat. A szemüveg magában hordozza a modern design-t, nagy biztonságot nyújtó védelmi rendszert és persze strapabíró is, ami a gyerekek kapcsán nélkülözhetetlen! Ez a szemüveg tehát nagyon jó választás, a napsütötte nyári és a hóval borított téli napokra is!

Print Friendly, PDF & Email