formats
by Kategória Napszemüveg.
Arctica S-160 B

Arctica S-160 B

Napszemüveg vásárlása során számtalan szempontot érdemes figyelembe vennünk, ugyanis a szemüvegek egyre kifinomultabbak. Alapvetően a biztonság a kényelem és a megfelelő esztétika a legfontosabbak. Az Arctica S-160 B napszemüveg azonban egyik tényező kapcsán sem fog csalódást okozni, mert ez a szemüveg valóban szép, kényelmes, stílusos, s minden olyan védelmet tartalmaz, amire szüksége lehet a szemünknek!

A TAC polarizált lencséknek köszönhetően nem kell majd a zavaró fényvisszaverődésekkel foglalkoznunk, mert egyszerűen megszűnnek. Ugyanakkor, az esetleges sérülésektől sem kell tartanunk, mert az említett szemüveg lencséi teljes mértékben karcálló anyaggal bevont lencsék, így ha leesik a szemüveg nem lesz karcos. Ugyanakkor, ne feledkezzünk meg az UV védelemről sem, mert az egyik legfontosabb tényező éppen ez.

Az Arctica S-160 B napszemüveg ugyanis száz százalékban kiszűri a szem számára káros UV sugarakat, így biztosítva a napszemüveg használóját az esetleges szemkárosodásokkal szemben! A káros sugaraktól tehát nem kell tartanunk, s attól sem, hogy nemkívánatos fény kerül a szemünkbe, ugyanis ez a szemüveg mindent kiszűr, ami csak károsíthatja a látásunkat! Nem mellesleg, a lencsék polikarbonátból készültek, így kényelmesen viselhetőek, ugyanis nagyon könnyűek, s ahogy említettük, karcállóak és törésállóak! Nem kérdéses tehát, hogy az említett napszemüveg egy valóban nagy kényelmet és védelmet biztosító eszköz, s szinte bárki nyugodtan használhatja, a sportolóktól elkezdve egészen, a sofőrökig!

Print Friendly, PDF & Email