formats
by Kategória Napszemüveg.
Arctica S-161 C

Arctica S-161 C

Ha valóban stílusos és minőségi napszemüveget szeretnénk vásárolni, akkor az Arctica S-161 C napszemüveg ideális választás lehet. A modell alapvetően unisex, így a férfiak és a nők is bármikor használhatják. Ugyanakkor, ez egy univerzális modell, mert a megfelelő UV védelem mellett, a töréseknek és karcolódásoknak is tökéletesen ellenáll! Vékony és könnyű lencséi nem fognak zavarni minket, s úgy érezzük majd, mintha nem is viselnénk szemüveget! Az imént említett UV védelemre érdemes nagyobb hangsúlyt is fektetnünk, mert a szemünk épsége nagyon fontos, s nem érdemes kockáztatnunk!

Az Arctica S-161 C napszemüveg UV 400-as védelemmel van ellátva, ami azt jelenti, hogy az összes ultraibolya sugarat kiszűri. Tehát, az UVA, UVB, UVC sugaraktól egyáltalán nem kell majd tartanunk, mert a szemüveg hatékonyan védekezik ellenük! Emellett persze az anyaghasználatra is érdemes kitérnünk, ugyanis az említett szemüveg kerete grilamidból és fémből készült, így a törésektől és repedésektől nem kell majd tartanunk.

Ugyanakkor, az allergiások is bármikor viselhetik, mivel antiallergén anyagokról van szó! A szemüveget bármilyen szabadtéri tevékenységhez használhatjuk, így ha épp sportolni támad kedvünk, nyugodtan viseljük, mert hasznos társ lesz majd a kimerítős testmozgás során! A napszemüveghez természetesen kiegészítőket is vásárolhatunk, így például elasztikus fejpántot, kulcstartót, vagy akár prémium napszemüveg tokot is! Tehát, ez a napszemüveg stílusos, s emellett valós védelmet is nyújt a szem számára, ami az egyik legfontosabb tényező!

Print Friendly, PDF & Email