formats
by Kategória Napszemüveg.

Arctica S-42 P

Nagyon szeretem az extrém sportokat, ezért is vagyok profi hegymászó. Ebben az esetben is fontos a szem védelme, ezért a barátom ajánlotta az Arctica S-42 P napszemüveg használatát, aki szintén hegymászó. A lencséi polikarbonátból készültek, ami elnyeli a káros UV sugarakat, könnyűek, vékonyak és tartósak. A lencsék legfőbb feladata, hogy csökkentse a zavaró tükröződést és a fényvisszaverődést, amit a vízről, homokról vagy útról való fény okoz.

Ellátták egy olyan úgynevezett Anti-fog párásodás mentesítő anyaggal, ami meggátolja a lencsék alacsony hőmérsékleten való párásodást, és tisztább látást biztosít. A bevonat blokkolja az UVA, UVB és UVC sugárzást, és 100%-ban védi a szemet az összes káros sugártól. Keretét értékes tulajdonságai miatt polikarbonátból készítik, ami hőre lágyuló, könnyű és ütésálló anyag.

Nem csak hegymászáshoz ajánlják, hanem horgászok, csónakázók, és biciklizők is használhatják. Csekély fényáteresztő képessége miatt vezetéshez nem ajánlott. A szemüveg megvásárolható az Arctica kirendeltségekben, webáruházban, vagy minden olyan kereskedésekben, ahol ez a márka megtalálható. Webáruházi vásárlás esetén, másnap házhoz szállítjuk és ajándékba adjuk a szemüvegtokot, meg a tisztításhoz használható puha zsákot.

Érdemes végig gondolni, hogy kinek milyen felel meg a hegymászáshoz vagy más sporthoz. Az Arctica S-42 P többszörösen bebizonyította, hogy mennyire alkalmas és tartós napszemüvegfajta.

Print Friendly, PDF & Email