formats
by Kategória Napszemüveg.
Arctica S-50

Arctica S-50

A hosszú tél után a legtöbb ember nagy várakozással várja, hogy megérkezzen a tavasz. Ez meg is történt igaz még nem az az igazi tavasz. A tavasz beköszöntével, amikor a hőmérséklet már sokkal kellemesebb, igényeli a testünk lelkünk, hogy több időt töltsük a szabadban, a természetben. Sokan szabadtéri sportokat gyakorolnak, túráznak, kirándulnak és a többi. Ezekhez a tevékenységekhez nagyon fontos, hogy legyen egy minőségi napszemüvegünk.

Az Arctica S-50 A, kimondottan alkalmas mindenféle sportoláshoz. A tavaszi időszakban nagyon magas az UV sugárzás, amely nem csak a bőrünknek nagyon káros, hanem a szemnek is, ezért kell fokozottan figyelni arra, hogy minőségit viseljünk, amikor a szabadban tartozkodunk, sportolunk.

Az Arctica S-50 A cserélhető lencséinek köszönhetően, lehetősge van időjárásnak megfelelően cserélgetni azt, bővebben utána olvashat annak, hogy milyen időjáráshoz milyen színű lencse biztosítja a legjobb látási feltételt.

Ha az Arctica S-50 A-t vásárolja meg, akkor egy plusz lencsét  kap hozzá, méghozzá egy átlátszó tükörbevonatos lencsét, amely gyenge napfényben biztosít jó látási feltételt. A lencsék nagyon tartós és karcálló anyagból készültek. A keret nagyon tartós, igen magas hajlítószilárdság, ütésálló, amelyek a sport napszemövegek egyik tulajdonságai közé tartoznak. A lencsék polikarbonátból készültek, amelyek 100 % UV 400 szűrők.

Print Friendly, PDF & Email