formats
by Kategória Napszemüveg.

Arctica S-83 A

A minőségért sok esetben megéri többet fizetni, főként akkor, ha az egészségünkről van szó. A látásunkat sok minden befolyásolja, sok káros tényezőnek, hatásnak van kitéve, amely nap mint nap éri. Ezért érdemes időben minőségi napszemüveget vásárolni, amely védelmet nyújt a szemnek. Az Arctica S-83 A-val biztos lehet abban, hogy a szeme védve van a káros napsugárzástól, a káros hatásoktól.

Ez a típus polarizált lencsével van ellátva, amely mint azt már tudjuk, abban segít, hogy a zavaró tükröződések, fényvisszaverődéseket semlegesítse. Ezek a fények nagyon zavaróak nagyon sok élethelyzetben, mint például gépjármű vezetés közben, vízi sportoknál, és még számos helyzetben. A polarizált lencséknek köszönhetően sokkal kényelmesebbé válik a viselete.

Az Arctica S-83 A cserélhető lencsékkel is megvásárolható, ami azt jelenti, hogy bizonyos időjárási viszonyokhoz más és más lencse típusok teszik lehetővé a kényelmes viseletet és látás. Így a cserélhető lencséknek köszönhetően Ön is tud igazodni az időjárás viszonyokhoz. Természetesen az Arctica S-83 A lencséje UV 400 bevonattal van ellátva, amely megvédi a szemet a káros napsugaraktól.

Igen magas minőségű, amely biztosítja a szemnek a védelmet,  a kényelmes viseletet. Minden Arctica egyedi tervezésű, így a Arctica S-83 A is. Ha szereti a minőséget, és az extravagáns tervezésű szemüvegeket, akkor az Arctica S-83 A Önnek lett tervezve.

Print Friendly, PDF & Email