formats
by Kategória Napszemüveg.
Arctica S-86 B

Arctica S-86 B

Mitől igazán jó egy napszemüveg? Erre a kérdésre meglehetősen nehéz válaszolni, azonban érdemes, mert manapság nagyon sok rossz minőségű szemüveget is találhatunk a piacon, s ezeket mindenképp fontos megkülönböztetni a minőségi daraboktól. Az Arctica S-86 B napszemüveg egy ilyen, minőségi és időtálló darab, amely számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik! Legelőször érdemes megemlítenünk a vázát, amely polikarbonátból készült.

A polikarbonát lehetővé teszi a keret számára, hogy valóban strapabíró legyen, s a legnagyobb próbatételeket is jól állja! Alapvetően ez fontos, ugyanis a szemüvegek sokszor nagy terhelésnek vannak kitéve. Az ember néha leejti, ráfekszik, s ilyenkor nem árt, ha egy masszív és időtálló keretet használunk. Az Arctica S-86 B napszemüveg éppen ilyen. Ugyanakkor, a pozitív tulajdonságai a lencsékre is kiterjednek, amelyek szintén kiváló anyagból készültek, karc, ütés és törésállóak, s végül, de nem utolsó sorban, tökéletesen kiszűrik a káros napsugarakat, s megvédik a szemünket az esetleges károsodásoktól!

Továbbá, a designre sem lesz panaszunk, ugyanis az említett napszemüveg vonalvezetése igazán sportos és modern, így szinte bármilyen szabadtéri körülmény között nyugodtan használhatjuk. Ha futni szeretnénk, kiváló társ lehet, de természetesen ez igaz az összes szabadtéri tevékenység kapcsán! Ha tehát, egy valóban minőségi és megbízható napszemüveget szeretnénk vásárolni, akkor az említett modellt mindenképp érdemes megtekintenünk és kipróbálnunk, mert nem fogunk benne csalódni!

Print Friendly, PDF & Email