formats
by Kategória Autó.

Egr tisztító spray

A benzinmotorok megfelelő levegő és üzemanyag beáramlásának biztosítása a hengerekbe alapfeltétele, a sima és hatékony működésnek. A robbanásból és égésből keletkezett égéstermékek a kipufogó rendszeren keresztül távoznak.

Az EGR tisztító spray fokozza ennek a folyamatnak a lezajlását úgy, hogy tiszta környezetet biztosít a hengereknek és más alkatrészeknek. A lerakódott korom komoly ellensége lehet a motornak, hiszen dugulást és gyorsabb kopást, elhasználódást eredményezhet. Ezért az EGR tisztító spray alkalmazása nélkülözhetetlenné válik, a korom hatékony eltávolítása érdekében. A speciális adalék kiválóan birkózik meg a lerakódásokkal és a kipufogógázzal, hiszen megtisztítja azokat és kiváló motorműködést eredményez.

Az EGR tisztító spray alkalmazásával nagyobb teljesítményre, gyorsabb autóra tehetünk szert, kiváló környezetvédelmi értékek biztosítása mellett. Az 500 ml űrtartalmú kiszerelés hosszú ideig elegendő minden autósnak. A kedvező árát is figyelembe véve, remek választás lehet a jármű megfelelő karbantartása érdekében.

Print Friendly, PDF & Email