formats
by Kategória Webáruház.

Elhúzható szúnyogháló

Hazánkban a szúnyogháló használata rendkívül elterjedt eszköz, a rovarok és a szennyeződések elleni védelemben. Ha nem ragaszkodik a fix rögzítéshez, akkor az elhúzható szúnyogháló kiváló megoldás lehet Önnek. Ezt abban az esetben érdemes rászerelni az ajtóra, ha elsődleges szempont, hogy át tudjon haladni rajta.

Az ajtóra rögzített, elhúzható szúnyogháló nagy népszerűségnek örvend, ami nem meglepő azt tekintve, hogy nemcsak hasznos, hanem nagyon esztétikus is. Mivel ezen a típuson belül is többféle megoldás létezik, így érdemes alaposan átgondolni, hogy melyik elégíti ki leginkább az igényeit.

A hagyományos kivitelezés mellett, lehetősége van a tolóajtós beépítésre. Ha ez sem optimális, akkor az úgy nevezett pliszé szúnyoghálót is érdemes számításba vennie. Ez egy vízszintes működésű, zsinóros vezetésű, UV-stabil háló, aminek jellegzetessége a harmonikaszerű mozgás. Ezt az állapotot nyitott és zárt állásban is megtartja, továbbá különlegessége, hogy nemcsak a két végén, hanem útközben is, bárhol megállítható.

Print Friendly, PDF & Email