formats
by Kategória Vásárlás.
infra homero

Infra hőmérő

Meg kellene mérnie egy felület hőmérsékletét? Akkor ehhez speciális eszközre lesz szüksége! Az infra hőmérő pontos irányzékkal végzi el a méréseket. A LCD-kijelző felületén azonnal megjelennek a helyes értékek.

Az automatikus kikapcsolás révén nem kell attól tartania, hogy a készülék túl hamar lemerül. A munka során az adatrögzítési funkció szintén a segítségére lehet. Az infra hőmérő hangjelzések kiadására is képes. Az automatikus színváltás segítségével az értékelés is sokkal könnyebb.

A használat a sötétben is megoldható, a háttérvilágításnak köszönhetően. Az ergonomikus kialakításnak hála, egyáltalán nem nehéz a készülék kezelése. Az infra hőmérő elérhető árért cserébe vásárolható meg a muszeroazis.hu weboldalon.

Profibb típusai is kaphatóak az interneten. A segítségével egyszerűen beazonosítható a hőszivárgás vagy a hideg áthidalás. Tartozékként hordtáska, elem és használati utasítás jár mellé. Bármikor meg lehet tekinteni a mintaboltban, a honlapon megjelölt címen. Nézze meg Ön is a kínálatot!

Print Friendly, PDF & Email