formats
by Kategória Szolgáltatás.
Baseus autós töltő

Baseus autós töltő

Ön is kedveli a sokoldalú dolgokat? Ha igen, akkor érdemes fontolóra vennie a Baseus autós töltő megvásárlását. Ez az eszköz ugyanis töltő és tartó, egy valódi kettő az egyben megoldás. A töltő nélkülözhetetlen kiegészítője a telefonnak, ez nem vitás.

Manapság pedig egyre keresettebbek a vezeték nélküli típusok, hiszen így a töltés sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. A telefontartó beépített 10W teljesítményű wireless töltővel rendelkezik, így amennyiben kompatibilis készüléket helyezünk a tartórészre, a töltés automatikusan megkezdődik. Ahogy azt már említettük, a Baseus autós töltő egyben tartó is, ami a szellőzőre erősíthető.

A Gravity technológiájának köszönhetően, teljesen megbízható a telefon rögzítése, egy kézzel is könnyedén megoldható. A Baseus autós töltőbe felülről belehelyezve a telefont, a gravitációs erőnek köszönhetően, a készülék súlya lehúzza az alsó tartókart és a két oldalsó tartórész rögzíti azt. Igazán kompakt eszköz, ami ráadásul nagyon jó áron megrendelhető a blitzwolf.shop webáruházból.

Print Friendly, PDF & Email