formats
by Kategória Webáruház.

Bőr tisztítása

Otthonunk tisztán és baktériummentesen tartása mindannyiunknak kiemelten fontos feladat. A különböző felületek, mint a fa, csempe vagy bőr tisztítása viszont sokunknak okoz fejfájást. A fent említett anyagok közül talán az utóbbi jár a legtöbb gonddal. Bizonyára mindenki szeret kedvenc bőrkanapéján heverészve tv-t nézni.

Amennyiben egy kis nassolnivalót is magunkhoz veszünk, az bizony foltot is hagyhat maga után. Az olaj, zsír vagy egyéb jellegű foltok házilag való eltüntetése nem biztos, hogy megfelelő eredménnyel jár, így ha bőr tisztítása mellett döntünk, erősen javasolt professzionális tisztítószer használata.

Az üzletekben folteltávolítók százai sorakoznak, viszont legtöbbjük önmagunkra és a környezetünkre egyaránt veszélyes vegyszereket tartalmaz. Természetes összetevőkből álló tisztítószer vásárlása esetén, amelyek hatékonysága nem marad el veszélyesebb társaiénál, azonban megóvhatja családunk egészségét és a természetet is egyaránt. A bőr tisztítása természetes szerekkel, hosszútávon meghálálja saját magát.

Print Friendly, PDF & Email