formats
by Kategória Egészség.

D3+K2 vitamin

Sok nő teszi fel a kérdést, hogy vajon mi lehet a valódi oka a menstruáció előtti és a változókori panaszoknak? A negyvenes éveikben járó nők nagyon szenvednek attól, hogy mielőtt megjön a havi vérzésük, rendszeresen fáj a fejük, idegesek, levertek, gyakran felfúvódnak stb. Ezt egyébként a szaknyelvben premenstruációs szindrómának nevezik. Ez nemcsak a közérzetükre, hanem a személyes kapcsolataikra, munkájukra is ráteszi a bélyegét. De mégis, mi ez? A válasz egyszerű: ösztrogéndominancia.

Magyarul, a hormonális egyensúly felborulása a két fő női nemi hormon között, vagyis az ösztrogén és a progeszteron között. Olyankor is ösztrogéndominancia keletkezik, amikor a petefészekben nem termelődik érett petesejt, elmarad a peteérés, az ovuláció. Ezáltal nem következik be a várva-várt gyermekáldás sem, ami további gondokhoz, keserűséghez vezet. De a hormonháztartást befolyásolja az állati eredetű élelmiszerek fogyasztása is, hiszen a modern gazdálkodás hatékonyságának növelése érdekében, ösztrogén tartalmú takarmánnyal etetik az állatokat.

Attól függően, hogy milyen méretű az ösztrogéndominancia, többféle megoldást is lehet erre találni. Megfelelő táplálkozás, bőséges folyadékfogyasztás, mozgás, valamint a wisetreenaturals.hu weboldalról megvásárolható természetes progeszteronkrém yam gyökér kivonattal. Az egészséges életvitelhez szükségesek a vitaminok is, mint például a D-vitamin. Viszont ezt kombinálni kell, mert önmagában káros lehet! Ideális választás a D3+K2 vitamin, amit szintén a WiseTree Naturals webáruházából vásárolhat meg.

A WTN D3- K2- A-vitamin komplex vivőanyaga az MCT olaj, ami kiváló hasznosulást biztosít. Miközben a D-vitamin hasznosul a szervezetben, nagyon sok magnéziumot használ fel, tehát ezt is pótolni szükséges. A magnézium krém formájában nagy biológiai hasznosulású, ezért így illeszthető hozzá a D-vitamin pótláshoz. Mivel a maximális hatékonyság a fő szempont a webáruház üzemeltetőinek, ezért a WTN D3+K2 vitamin nem vásárolható meg magnézium komplex krém nélkül.

Print Friendly, PDF & Email