formats
by Kategória Webáruház.
Szerverek kedvező áron

Szerverek kedvező áron

A cégeknek egyre nagyobb szükségük van a nagyteljesítményű szerverekre, hogyha szeretnék megőrizni a pozíciójukat abban az online versenyben, aminek meghatározó szerepe van a vállalatok jövőjével kapcsolatban.

A Dell R720xd még jó néhány évig gyors adatelérést és rugalmas bővíthetőséget kínál. Nemcsak a tárhely kapacitása fejleszthető, de akár több RAM-al és processzorral lehet felvértezni szükség esetén.

Már számtalanszor bebizonyította, hogy egy jól bevált modell éppen emiatt nem kifejezetten éri mag az új változatok beszerzése, amikor Dell R720xd szervereket felújított állapotban is lehet vásárolni gazdaságos áron.

Egy nagyobb szerver park esetében ez a tény létfontosságú, hiszen egy megbízható IT infrastruktúra kialakítása tetemes költségeket emészthet fel. Éppen ezért fontos tudnunk arról, hogy ezzel kapcsolatban milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre. Természetesen a Dell R720xd minden darabja alapos tesztelésnek volt alávetve, csupán ezután kerülhetett be a serverelite.hu kínálatába.

Print Friendly, PDF & Email