formats
by Kategória Szolgáltatás.

Bérmunka

Amikor kukoricáról vagy más gabonáról beszélünk, akkor sokaknak hatalmas, több 100 hektáros egybefüggő területek juthatnak az eszükbe. Valójában elég ritkák országunkban az ilyen óriási földterületek, mert inkább a szétszórt, kisebb darabok a gyakoriak. Itt kap jelentőséget a bérmunka. Több gazda is foglalkodik néhány hektáron gabonatermesztéssel, amit takarmányként hasznosít az állatainak vagy eladja.

Vegyünk példának egy olyan területet, ahol egyszerűen a méretek nem indokolják feltétlenül a saját gépállomány megvásárlását. Amint említettük, megoldható a nagyszabású előkésztés és aratás is bérmunka révén. Minek hatalmas kölcsönbe verni magunkat, ha okosan is gazdálkodhatunk?!

A vállalkozóknak megtérülő befektetés ez és a tulajdonos is örülhet, hogy profi módon történik a betakarítás. Mindenki jól jár, ezért a bérmunka jövedelmező. A részletekről többet megtudhatunk a gigafarm.hu weboldalon, ahol kisvideón látható, mennyire hatékony gépparkkal bír a cég. Minden gondolja át alaposan, hogy melyik opciót valasztja!

Print Friendly, PDF & Email