formats
by Kategória Szolgáltatás.

Pezsgő bolt

Külföldről érkeznek vendégei és szeretne nekik érdekes programokkal kedveskedni? A Törley Múzeum kapuin belül pezsgő bolt is van, így egy igazán szórakoztató kulturális program mellett, finom szuvenírrel is gazdagodhatnak a barátai, üzleti partnerei.

Természetesen mielőtt sor kerülne a vásárlásra, mindenképpen meg kell nézni a csodálatos kiállítást, aminek keretében mindent megtudhatnak a Törley pezsgő múltjáról és jelenjéről. Olyan helyekre nyerhetnek betekintést, ahol megismerhetik a minőségi pezsgő tradicionális és modern készítésének módját.

A Törley pezsgő bolt a teljes Törley, Hungaria és Francois választékkal várja a vásárlókat, de a pezsgőzés kellékeit is be lehet itt szerezni, mint a poharakat, jégvödröt, jégtálat, pezsgő visszazárót, ugyanakkor Törley logóval ellátott ruhaneműkkel, ajándéktárgyakkal is gazdagodhatnak a látogatók. Ismerkedjenek meg Önök is a Törley gazdag történetével, miközben a megfelelő helyen tárolt minőségi italokat is megvásárolhatják! Látogassanak el hozzánk!

Print Friendly, PDF & Email