formats
by Kategória Szolgáltatás.

Frottír méteráru

Elég csak kitekintenünk az ablakon ahhoz, hogy komolyabban elkezdjünk izzadni. A nagy melegben jólesik egy kis fürdőzés, hogy kellemesen le tudjuk hűteni magunkat. Természetesen nem mindegy, hogy mégis milyen ruházatot veszünk fel, amikor elindulunk vagy éppen nekivetkezünk az úszásnak. Figyeljünk oda a fürdés utáni viselet típusaira! Nagyon érdekes, hogy a frottír méteráru pontosan milyen modellek létrehozásra alkalmas. A hurkokkal bolyhozott felületű termék ugyanis ideális felsőruhák készítésére, de hálóingek, strand- és még babaruha előállítására is.

A frottír méteráru sajátossága, hogy magába szívja a nedvességet és jól meg is tartja azt. Ebből adódóan nem csoda, hogy a törölköző megszületett belőle. Az okos anyagválaszték révén, biztosan olyan holmik jönnek ki a varróasztalról, amelyek kielégítik a velük szemben támasztott igényeinket. A frottír méteráru nem fog csalódást okozni, ebben biztosak lehetünk. Ahol nagytételben megkapjuk ezt a szövetet, ott más hasonló termékekre is szert tehetünk.

Ha éppen egy sportruhát akarunk megalkotni, akkor ne feledkezzünk el sajátos kiegészítőkről sem! Nem kellemes érzés, amikor elkezd mozgás közben csúszkálni rajtunk a nadrág. Ennek ellensúlyozására létezik a szilikon szalag ruhába, ami a belső varrásra lesz felrögzítve. A rugalmassága miatt a sztreccs szövetekhez is könnyedén illeszthető. Általában több 100 méteres tekercsekben szerezhető be. A szilikon szalag ruhába eltérő szélességben választható, a szükségnek megfelelően. A folyamatos készletről gondoskodnak a Szakatex cég munkatársai.

Az utánpótlás biztosított, ezért bátran számolhatunk azzal, hogy kapunk megfelelő mennyiséget. A minőség is garantált és még a sajátos igények kielégítésére is figyelmet fordít a vállalkozás. Mostantól kezdve, ha szilikon szalag ruhába kellene, akkor tudni fogjuk, hogy pontosan hová érdemes fordulnunk. Mérjük fel azért a többi termékfelhozatalt és egyszerre akár minden szükséges szövetet és kiegészítőt rendeljünk meg! A kiszállítás vagy postázás az ország teljes területére érvényes.

Print Friendly, PDF & Email