formats
by Kategória Vásárlás.

Horgolt állatok

Ősszel egyre kevesebb kedvünk van kimenni a szabadba. Napról napra hidegebb lesz és a csapadékmennyiség is rohamosan nő, ezért jobban esik bent üldögélni. Ilyenkor jó időtöltésnek bizonyulhat a horgolt állatok elkészítése.

Érdemes megtanulni a technikát, mert ezzel sok órára leköthetjük magunkat. Gyönyörű műalkotásokat hozhatunk létre. Lehetőségünk nyílik az amigurumizás kipróbálására. Nem véletlen, hogy ez a japán trend olyan sok embert varázsolt már el. A horgolt állatok nagyon édesek és ötletesek.

A gyerekek különösen szeretik ezeket, mert jól lehet velük játszani. Az élénk, vidám színeik is csábítóak. A Fonalparadicsom weboldalán kaphatók olyan könyvek, amelyekben részletesen el van magyarázva az elkészítésük. Például, a Kötött vadállatok című alkotásban van elefánt, pingvin, tigris minta is.

A horgolt állatok közül a majom, a nyuszi és a ló fedezhető fel az Edwárd állatsereglete című könyvben. A megrendelésükre korrekt áron nyílik lehetőségünk. Várhatóan hamar belejövünk majd a kézimunkázásba és nagyon élvezni fogjuk az alkotás folyamatát.

Print Friendly, PDF & Email