formats
by Kategória Vásárlás.

LED szalag világítás

Vannak olyan esetek, amikor valamilyen okból kifolyólag, nincs lehetőség egy hagyományos fényforrás használatára. Ilyenkor aranyat érhet a LED szalag világítás. Nagyon csekély helyigénnyel rendelkezik, illetve az üzemeltetése sem kerül sokba.

Csak kevés energiát fogyaszt, ezért környezetvédelmi szempontból is jó vételt jelent. Az A++ energiaosztályba tartozik. Az Eglo Shop webáruházából is megvásárolható. A legkülönfélébb méretekben van lehetőség a megrendelésére. Létezik belőle színváltós változat, ami a bulik egyik kedvenc kellékének bizonyulhat.

A fehér árnyalat inkább a hétköznapokra való. A LED szalag világítás kezelése távirányító segítségével is lehetséges. Zsinórkapcsolós változatban is sikerülhet a vásárlás. Nem ütközik akadályba a fényerő szabályzása sem.

Tartozik hozzá egy szerelési útmutató, tehát nem lesz olyan nehéz az installálása. Az ára nem mondható magasnak, jelenleg 7.990 Forinttól kezdődően vásárolható meg. A LED szalag világítás jó döntésnek számít, ha valaki egyenletes, villódzásoktól mentes fényre vágyik.

Print Friendly, PDF & Email