formats
by Kategória Szolgáltatás.

Magán nőgyógyász Debrecen

Szinte minden nő szerzett már kellemetlen élményeket a nőgyógyászaton. Van, akit nem elég kíméletesen vizsgáltak meg, mással pedig lekezelően beszéltek és érdemben nem foglalkoztak a problémáival.

A magán nőgyógyász Debrecen praxisában egészen biztosan nem fordulhat elő. Itt szóba sem jöhet a futószalagos ellátás. Dr. Tornai Péter tudja, hogy időt kell szánni a betegekre, mert így sokkal nagyobb hatékonysággal orvosolhatóak a tünetek.

A magán nőgyógyász Debrecen minden hölgylakosának felajánlja a rákszűrés lehetőségét. Az összes feltett kérdésre válaszol, de mellőzi a latin szakkifejezések használatát. Szinte bármilyen panasszal el lehet hozzá jönni. Viszont, az abortuszt óhajtó pácienseknek más doktort kell keresniük.

A magán nőgyógyász Debrecen belvárosában rendel, ezért könnyen eljuthatnak hozzá a hölgyek. A +36 30 958 2421 számon kérhető időpont a hétfői rendelésre. Aki nem tud telefonálni, az internetes felületen is megnézheti, hogy mikor vannak szabad helyek. Érdemes sietni, mert a doktor 11 pácienst fogad.

Print Friendly, PDF & Email