formats
by Kategória Webáruház.
Online rendelhető okostelefonok

Online rendelhető okostelefonok

Az okostelefonok második érájában, amiben a készülékekről eltűntek a fizikai billentyűk és egy nagy képernyő lett az előlap, sok gyártó későn lépett a piacra. Hogy ennek mi lehet az oka, sokáig lehetne kutatni.

De talán érdekesebb, hogy mely gyártók maradtak talpon az új környezetben? LG mobiltelefon nagyon régóta kapható volt és jó eséllyel kapható is lesz, bármilyen irányt vegyen a mobilok piaca.

A márka készülékei bő 15 évvel ezelőtt is megtalálhatóak voltak a magyar telekommunikációs szolgáltatók, illetve a kártyafüggetlen készülékeket árusító üzletek kínálatában. Az LG 510w például a mára lényegben kihaltnak tekinthető kinyitható kagylótelefon kategória egyik szerethető darabja volt. De voltak mára szintén kihalt furcsa telefonok is a piacon, amelyeknek társaságát erősítette az LG G7070. Ez nemcsak kinyitható volt, de még el is lehetett forgatni a készülék felső részét.

Mára egy LG mobiltelefon nem hordoz magán ilyen extra külső jegyeket. Belül viszont hozza azt, amit más gyártók is, friss hardvert és stabil működést.

Print Friendly, PDF & Email