formats
by Kategória Szolgáltatás.

Hair transplant clinic

Nagyon elkeserítő annak a látványa, ha hullik a haja. Ilyenkor nem csoda, hogy szeretné egy kicsit visszaforgatni az idő kerekét. A hair transplant clinic már lehetőséget biztosít erre a modern FUE-technológia segítségével.

Az orvosok apró tűkkel szedik ki a hajszálait, majd ültetik át ezeket a kopasz területekre. A felmérések szerint, az esetek 80 százalékában növekedés tapasztalható. Ez azt jelenti, hogy a hair transplant clinic nagyon eredményesen dolgozik.

A szakemberek a súlyosabb eseteket is képesek megoldani, hiszen ilyenkor több hajat ültetnek át az egyik helyről a másikra. Az sem probléma, ha Ön fél a fájdalomtól, mert kapni fog egy érzéstelenítő injekciót a műtét előtt.

Így szinte egyáltalán nem lesz része kellemetlen élményben. A későbbiekben még szükség lesz a hair transplant clinic felkeresésére az ellenőrzés érdekében. A klinikán nem kell bent aludnia. A műtét utáni napon már mehet dolgozni. A sebei nyom nélkül el fognak múlni, a frizurája pedig gyönyörű lesz. Tehát érdemes alávetnie magát a műtétnek.

Print Friendly, PDF & Email