formats
by Kategória Vásárlás.

Arany karikagyűrű

Az eljegyzésre készülődő férfiak sokat gondolkodnak azon, hogy vajon mennyi pénzt kellene félrerakniuk. Ugyanis egy arany karikagyűrű megrendelése nagyobb pénzügyi befektetést igényel.

Jó hírt jelent, hogy az aranyshop.hu weboldalon a vásárlás már 20 ezer Ft kezdődően is lehetséges. Így az sem jelent problémát, ha az urak jelenleg nem tudnak sok pénzt szánni a rendelésre. Az akciók figyelésével még többet spórolhatnak.

A kiszállítás díja nem annyira magas, ezért az internetes vásárlás remek lehetőségnek bizonyul. Az arany karikagyűrű kívánságlistára rakható, a megrendelése pedig később is szóba jöhet.

Drágakövek nélkül jelentősen alacsonyabb az ára. Díszítéssel együtt egy kicsit drágább, de érdemes megfontolni ennek a lehetőségnek a kihasználását. A méret is befolyásolja, hogy végül mennyit kell fizetni az arany karikagyűrűért. Egyedi tervezésű termék esetében először árajánlatot kell kérni. A gyártás csak akkor kezdődik, ha a férfiaknak minden szempontból tetszik az elkészült látványterv.

Print Friendly, PDF & Email