formats
by Kategória Webáruház.
Egyedi Samsung tok

Egyedi Samsung tok

A telefongyártó cégek minden új modell esetében valamilyen innovatív dizájnelemet szeretnének megvillantani. Láthattunk már homorú kijelzőt, lekerekített széleket és manapság már az a menő, hogyha a telefon szemből csupán egy teljes képernyő kávák nélkül.

A Samsung S9 Plus tokok elképesztő termékpalettáját kínálja a smartdiszkont.hu webshop. A Samsung S9 Plus tokok ezeket a technológiai csodákat hivatottak megvédeni a fizikai behatásoktól.

Megnyugtató érzés, hogy egy okostelefonnal már könnyű búvárkodni is, de ha leesik az asztal széléről, akkor máris köddé válik egy jókora összeg. Ezt el lehet kerülni a Samsung S9 Plus tokok használatával. Érthető, hogy sokan kerülik ezek használatát, mondván, ha már kifizettek egy akkora összeget a telefonért, akkor azt minden esetben teljes pompájában használhassák.

Minek ráhúzni egy darab műanyagot, amitől esetlen és vastagabb lesz?! Viszont, akinek már esett „pofára“ a telefonja, az jól tudja, hogy milyen letaglózó érzés. A Samsung S9 Plus tokok viszont megelőzik a bajt.

Print Friendly, PDF & Email