formats
by Kategória Webáruház.

Párátlanító készülék

Azt, hogy a túl magas páratartalom egészségtelen, valószínűleg mindenki tudja és sokan már saját maguk is tapasztalták. A párátlanító készülék rendkívül hasznos eszköz az olyan lakásokban, irodákban, ahol a páratartalom túlzottan magas. A tél érkezése nemcsak hideget hoz. A fűtés és a modern nyílászárók ideális feltételeket teremtenek a túl magas páratartalomnak.

Természetesen mind a megfelelő fűtés, mind pedig a jó nyílászárók pozitív hatást fejtenek ki a komfortérzetünkre és az egészségünkre, de igyekeznünk kell a kellemetlen mellékhatásaikat kiküszöbölni. A párátlanító készülék elszívja és tárolja a felesleges párát, ezzel pedig megakadályozza a penészgombák, a poratkák és a baktériumok kialakulását, elszaporodását.

A penész nagyon rossz hatással van az egészségünkre, de a bútorokra, ruhákra és elraktározott termékekre is. A szellozoshop.hu webáruházban otthoni és irodai típusok, illetve ipari párátlanító készülék is megvásárolható. Az otthoni és irodai fajták között akad számos nagyon szép dizájnú termék is.

Print Friendly, PDF & Email