formats
by Kategória Napszemüveg.

R2 AT070 B

A szabadidős tevékenységekhez elengedhetetlen egy minőségi napszemüveg, hiszen ezeket a tevékenységeket, sportokat leggyakrabban napsütéses időben gyakorolják az emberek. Az R2 AT070 B kimondottan szabadidős tevékenységekhez, sportokhoz lett tervezve. Hogy mit is jelent ez pontosan? A keret anyagának köszönhetően magas hajlítószilárdsággal rendelkezik, karcolás álló bevonattal van ellátva, könnyű, tökéletesen illeszkedik az arc formájához, formatartó.

Ezek mind olyan tényezők, amelyek szükségesek a sportoláshoz, hiszen a mozgásnak köszönhetően megtörténi, hogy leesik, de ilyen esetben sem kell attól tartani, hogy valami baja lesz. Mindezek mellett a R2 AT070 B 100% UV 400 szűrős, amely azt jelenti, hogy tökéletesen védi a szemet a káros napsugaraktól, amelyek nap mint nap érik a szemet. A REVO bevonatnak köszönhetően pedig gátolja a zavaró tükröződéseket, amelyek igen gyakori jelenségek napsütéses időben.

Ez újszerű technológia, amely hasonlít a polarizált lencséhez. A másik nagy előnye a R2 AT070 B-nek, hogy cserélhető a lencséje, ennek köszönhetően időjárási viszonynak megfelelően van lehetőség cserélni a lencsét, amely biztosítja a jobb látási viszonyt és a kényelmes viseletet. Azok akik gyakran járnak sportolni, gyakran vesznek részt szabadidős tevékenységen érdemes beszerezniük egy minőségi sport szemüveget, egy ilyen szemüveggel ugyan is sokkal kényelmesebbek és kellemesebbek lehetnek ezek a tevékenységek.

Print Friendly, PDF & Email