formats
by Kategória Szolgáltatás.

Randi programok

Milyen szabályokat érdemes betartania, ha sikeres akar lenni az online társkeresés területén? Nos, először is legyen nagyon körültekintő a randi programok kiválasztásakor!

Az első találkozó lehetőleg legyen rövid. Tekintse ezt egyfajta tesztnek arra vonatkozóan, hogy élőben is szimpatikus-e a neten megismert személy. Amennyiben az illető nem nyeri el a tetszését, akkor a rövid programnak köszönhetően hamar búcsút inthet neki.

A randi programok között lehetőleg ne szerepeljen a másik lakására való ellátogatás, ha hosszú és elkötelezett kapcsolatra vágyik. A levelezéskor mindig az olyan partnerek közül válogasson, akik a közelben laknak. Így nem lesz annyira nehéz a randi programok megszervezése sem.

Például, a karácsonyi időszakban érdemes ellátogatni valamelyik adventi faluba. Sokan szeretnek kávézni, illetve a cukrászdák is nagyon keresettnek számítanak, amikor randevúkról van szó. Szóba jöhet még egy kiállítás megtekintése is. Télen sincs kizárva a parki séta lehetősége, bár egy kicsit már hideg van hozzá.

Print Friendly, PDF & Email