formats
by Kategória Webáruház.

Praktikus piperepolc

A háziasszonyok szerint az igazán jó fürdőszoba mindig szép és rendezett. Szerencsére igen egyszerűen kialakítható az a helyiség, ami ötvözni tudja ezt a két tulajdonságot, így elégítve ki a lakók igényeit.

Manapság minden fürdőszobában van valamilyen piperepolc, amelyik jól néz ki, tartósnak mondható, nem foglal túl sok helyet és elférnek rajta azok a kis kellékek, amelyeknek máshol nem lehetne helyet biztosítani. Kétség sem fér hozzá, hogy praktikus és nagyon eredeti megoldást ajánl az üvegből készült piperepolc. Ezt az eszközt, akárcsak egy hatalmas képet, egyszerűen a falra erősíti a tulaj. Ez a beavatkozás csakis négy furat elkészítését jelenti, aminek köszönhetően a felhelyezése hamar és gondmentesen megy végbe.

Így az ember máris megspórolt magának egy csomó fúrást, faragást, és ami az esztétikát illeti, megkímélte a csempét, amelyik nagyon hamar törik. A piperepolc kellék azért praktikus, mert azon már gyárilag rajta van egy kisebb tükör, polc, törölközőtartó, akasztó, fogkefe- illetve pohártartó is, és ami sokaknak nagyon fontos, valóban jól mutat.

Print Friendly, PDF & Email