formats
by Kategória Webáruház.

Vízálló laminált padló

A lakások, irodák padlóburkolásra számos megoldás létezik. Ezek közül a laminált padló az egyik legnépszerűbb, az átlagosnál alacsonyabb ára és tartóssága miatt.

De mi a helyzet a fürdőszobákkal? A vízálló laminált padló mára nemcsak egy fantázia szüleménye, hanem ténylegesen megvalósult késztermék. Mi a lényege? A fürdőszobában kifröccsenő víz kárt tehet és tesz is a fába. Előbb-utóbb a nedvesség és a pára hatására megrepedezik, felpúposodik és tönkremegy. Ezért tesznek mindig hidegburkolatot ilyen helyekre. A vízálló laminált padló azonban úgy lett kifejlesztve, hogy ellenáll mindenféle nedvességnek.

A telepítése előtt, azonban meg kell győződni arról, hogy még véletlenül sem fog előfordulni csőtörés vagy más szivárgás, ami elöntheti a fürdőszobát, mert hosszútávon ez nem használ a vízálló laminált padló működésében. Tehát, ha ilyen terméket szeretne telepíteni, érdemes előtte alaposan körbejárni ezt a témakört. Mindenesetre, a vízálló laminált padló tényleg egyedileg hat egy fürdőszobában, ezzel pedig a figyelem középpontjába kerülhetünk.

Print Friendly, PDF & Email