formats
by Kategória Vásárlás.

Vodka ár

Magyarországon rengetegen szeretik a vodkát. Ez részben arra vezethető vissza, hogy a semleges ízének köszönhetően remekül vegyíthető más italokkal. Szerencsére, a vodka ár sem szabhat gátat a vásárlásnak, hiszen az italneked.hu weboldalon korrekt összegért cserébe lehetséges a beszerzés. A kínálat többsége 6 ezer forintos ár alatt szerezhető be.

A következő kategóriába azok az italok tartoznak, amik 6 és 12 ezer forint közötti összegért cserébe vehetők meg. A vodka ár ennél valamivel magasabb is lehet, hiszen luxuskategóriába sorolható termékek rendelhetőek a webshopból.

Az űrmérték szempontjából a 0,7 és az 1 literes változat a legnépszerűbb. A márkák tekintetében a Royal, a Finlandia, a Bols, az Eristoff, a Wyborowa, az Absolut és a Smirnoff áll a vásárlók rendelkezésére.

Érdemes még időben gondolni arra, hogy milyen változat legyen az ünnepi asztalon. Talán itt az ideje a különlegességek kipróbálásának. Például, a piros Smirnoff Red a benne lévő kökénynek hála, igazán finom. Az esetében jó ötlet a magasabb vodka ár kifizetése.

Print Friendly, PDF & Email