formats
by Kategória Szolgáltatás.

Yato szerszámkocsi

Az autószerelők előszeretettel halmoznak fel számtalan kulcsot és egyéb szerszámot a munkájuk érdekében. Egy idő után a szerszámok tárolása komoly kihívást jelent. Ezek között számos kisebb méretű eszköz is van, amelyek aztán könnyen elveszhetnek. A Yato szerszámkocsi megoldást nyújt a szerszámok, kulcsok, fogók egy helyen történő, rendszerezett tárolására.

A tervezők komoly figyelmet fordítottak arra, hogy a fém szerszámok jól elférjenek benne, és nem utolsósorban, elbírják azokat. A benne tárolt nagy összsúly megtartásának érdekében a Yato szerszámkocsi masszív kerekeken áll. A fém szerkezet, praktikus kialakítása révén, nagyon hasznos tárolóeszköz. A fiókos megoldás számos szerszám tárolását oldja meg jól átlátható módon.

A kategorizálható, rendszerezhető kulcsok, fogók, szorítók, csavarok mind helyet kapnak egy-egy fiókban. A komoly értéket képviselő szerszámokat biztonságban lehet tartani a zárható fiókokban. A Yato szerszámkocsi erős acéllemezből készül, nem korrodálódik, és nagyon hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát, ha vigyáznak rá.

Print Friendly, PDF & Email