formats
by Kategória Webáruház.

Akkus fúró

Nincs is annál bosszantóbb, amikor haladnánk a munkával, de akadályba ütközünk, mivel nem érünk el a szerszámgéppel egy adott pontot. Ekkor előkerülnek a kábelkötegek, a hosszabbítók és egy csomó idő eltelik ezeknek a bogozgatásával.

Az akkus fúró mellőzi ezeket a problémákat, mivel olyan csúcstechnológiát képvisel, ami minden tekintetben úttörőnek számít a szerszámgép felhozatalt tekintve. Egy márkás akkus fúró erejét tekintve, semmiben sem marad el a vezetékes változattól.

Természetesen ez csak abban az esetben igaz, hogyha egy minőségi darabról van szó. Egy silány akkuval ellátott modell valószínűleg hamar lemerül. Sőt, le sem kell merülnie teljesen azért, hogy használhatatlanná váljon.

Amennyiben az akku már nem képes leadni a megfelelő feszültséget, akkor csak kínlódás lesz a munka. Azonban a szerszamoazis.com olyan akkus fúró felhozatallal készült, amelyek tökéletesen megállják a helyüket, még a legzordabb körülmények között is. Ezért lehet az, hogy a Hitachi, illetve Makita akkus fúróban nem tesz kárt sem a por, sem a nedvesség.

Print Friendly, PDF & Email