Dioptriás napszemüveg

A klíma változásával egyre hangsúlyosabbá válik a napszemüveg kérdése. Az egyre hosszabb nyarak, a szikrázó napsütés, az UV sugárzás felerősödése mind-mind arra készteti az embereket, hogy minőségit vásároljanak. A nyári strandszezon beköszöntével nem csak a bőrünket kell óvni a leégéstől, hanem szemünket is meg kell óvnunk a káros sugárzástól, mert bizony, akár szürke hályog kialakulásához is vezethet, ha nem óvjuk szemünket akár dioptriás napszemüveggel is.

R2 AT069 A napszemüveg – 24 990 Ft

R2 AT069 B napszemüveg – 24 990 Ft

R2 AT070 B napszemüveg – 24 990 Ft

 

 

 

 

 

 

 

A dioptriás napszemüveg 100%-os UV szűrésű színezett vagy polarizált lencsékből készülnek, előnye, hogy ezentúl teljes értékű látást is biztosít, így nem kell azzal a hátránnyal szembesülnünk, hogy viseletekor nem látunk tökéletesen.

A polarizált dioptriás napszemüveg lencsék egyik különleges előnye, hogy semlegesítik akár a vízfelszínről, akár a hóról visszaverődő zavaró és a szem számára irritáló csillogást. A szem nem fárad el, kellemes, kontrasztosabb látást biztosít, ideális lehet például fényérzékeny emberek számára.

A dioptriás napszemüveg egyszerre lehet divat elem, és egyszerre lehet hasznos, látást javító kellék is. Hisz a dioptriás lencsét divatos, ízlésvilágunknak megfelelő keretbe helyezhetjük. Nőknek és férfiaknak egyaránt ideális, ha a szem védelme és a tökéletes látás a cél.

Arctica S-148 C Napszemüveg – 14 990 Ft

Arctica S-125 A Napszemüveg – 14 990 Ft

Arctica S-83 A Napszemüveg – 14 990 Ft

 

 

 

 

 

 

 

A dioptriás napszemüveg sportoláshoz, autóvezetéshez tökéletes választás, mert mindkét tevékenység végzése közben szükséges a tisztán látás, és a szem védelme.

A dioptriás szemüvegek széles választéka mellett ma már könnyű dönteni vásárlás előtt, ám mindenképp fontos a minőségi, 100%-os UV szűrésűt választani, e mellett lényeges szempont lehet a divatos vagy sportos megjelenésű keret is.

Print Friendly, PDF & Email
 
Home / Dioptriás napszemüveg