formats
by Kategória Szolgáltatás.

Hair transplant

Egy komplett iparág épül a hajhullás megállítására, mégis nagyon kevés olyan módszer létezik, amivel tényleg szebbé tehető a frizura. Ha nem segített a speciális sampon, az étrend kiegészítő és a masszázs sem, akkor eljött a hair transplant ideje!

Ezzel lehetőség nyílik a kopasz területek eltüntetésére, a máshonnan átültetett hajszálak segítségével. A klinika orvosai profin dolgoznak, ezért nem marad nyoma a helyi érzéstelenítéssel elvégzett műtétnek.

Csupán egyetlen napot kell szánni a hair transplant elvégzésére, illetve szükség van egy előzetes felmérésre is. Senkinek nem kell nagy fájdalmakra számítania. Az eredmény tartósnak bizonyul majd, mert a hajszálak túlnyomó többsége képes lesz növekedni. Hamarosan betakarják majd a fejbőrt és semmilyen nyoma nem marad a korábbi hajhullásnak.

Nők és férfiak is kérhetnek segítséget az orvosoktól, akik minden felmerülő kérdést megválaszolnak a hair transplant témájában. Remélhetőleg minél hamarabb sor kerülhet az időpont egyeztetésére, így végre búcsút lehet mondani a kopaszságnak.

Print Friendly, PDF & Email