formats
by Kategória Napszemüveg.
Arctica S-61

Arctica S-61

Amikor egy napszemüveget vásárol el kell döntenie, hogy milyet szeretne. A legfontosabb szempontok közé tartozik vásárlásnál, hogy divatos legyen, sok esetben, az is, hogy olcsó legyen, valamint a minőség is sok esetben fontos.

Ha egy Arctica S-61-et vásárol divatos, és ami a legfontosabb, hogy minőségi termék, és jó áron lehet megvásárolni. Lássuk melyek a jó tulajdonságok?

Az Arctica S-61 lencséje polikarbonátból készült, ez azért lényeges, mert ez a fajta anyag természetesen módon nyeli el a UV sugárzást, így 100%- s védelmet biztosítva a szemnek a Nap káros hatásai ellen, ugyan is tudjuk, hogy a Napnak a jótékony hatásai mellett káros hatásai is vannak. Mindemellett lencséje polarizált, amely megvédi a szemet az olykor igen zavaró tükröződésektől, például a vízfelület tükröződésétől. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a polarizált lencse nagyon pihentető és nyugtató a szemnek.

Mivel az Arctica S-61 egy sportos, ezért a kimondottan sportoláshoz lett tervezve. A keret rendkívül magas hajlítószilárdsággal rendelkezik, a lencsék karcálló anyaggal vannak bevonva, ütésállók. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően hosszú időn keresztül élvezheti az Arctica S-61-el a sportolás örömeit.

Print Friendly, PDF & Email