formats
by Kategória Szolgáltatás.

Sittes zsák

A modern világ egyik kiemelt problémája a folyamatosan és nagymennyiségben keletkező hulladék. A fogyasztói társadalom egyik alapelve, hogy minél több olyan termék legyen előállítva, ami bizonyos idő után tönkremegy, hogy aztán újat kelljen vásárolni. A régi a sittes zsák mélyén végzi, ahonnan jobb esetben az újrahasznosítóba, rosszabb körülmények között a szeméttelepre kerül.

Olyakor nem is sejtjük, hogy a szép fával beültetett és a nagyvárosokat körülvevő dombok igazából régi lerakók. Na de térjünk vissza a hulladék keletkezésének első lépcsőfokához, ahol a sittes zsák kiemelt szerepet tölt be! Ez a termékcsalád nagyon változatos. Méretben, vastagságban, kialakításban egyaránt eltérhetnek egymástól a különféle típusok.

Akár a kórházak, akár iskolák, mosodák, éttermek, háztartások kidobandó szemetéről van szó, minden eshetőségre kapható kivételes sittes zsák. Ismerjük meg a részleteket a cadmas.hu oldalon, ahol igény esetén, a munkatársak még a kiválasztásban is segítségünkre lesznek! Kattintsunk még ma, hogy néhány napon belül már legyen mibe pakoljuk a keletkezett hulladékot!

Print Friendly, PDF & Email