formats
by Kategória Szolgáltatás.
hair transplant

Hair transplant

Manapság már nem kell beletörődni azokba a genetikai okokból fakadó kopaszodásba, hiszen a hajbeültetés szinte már egy rutinműtét, és annyira nem is kerül sokba, mint 10-20 éve. Ráadásul, ha a hair transplant egy lelkiismeretes, rutinos orvos által van végezve, akkor a tökéletes végeredmény sem marad el.

Egy profi szakember tisztában van azzal, hogy mennyire fontos a természetes formában növekvő hajtüsző egység graftokat kivenni és átültetni, ugyanis ez a megoldás garantálja a leginkább a minőségi és teljes hajnövekedést. Pontosan ezért annyira kedvelt az a bizonyos FUE, Follicular Unit Extraction, tehát a Hajtüsző Egység Kihúzás módszer, amit már Magyarországon is temérdek klinika biztosítani tud.

Tudnia kell a páciensnek, hogy a hajszálak a fejbőrben egymástól jól elkülönülő élettani egységeket képező kis kötegekben, hajszálcsoportokban, vagyis hajtüsző egységekben nőnek. A hair transplant előtt nyilván az érdeklődő le kell leellenőrizze, hogy kicsoda is végzi a beavatkozást, illetve az orvos rendelkezik-e a megfelelő szakképesítéssel és gyakorlattal.

Print Friendly, PDF & Email