formats
by Kategória Napszemüveg.

Arctica S-119 napszemüveg

A napszemüvegek mára már a divat kiegészítő eszközeivé váltak, nélkülözhetetlenek a mindennapi élethez. A divat szempontjai a háttérbe szorulnak, hiszen még mindig a szem védelme az első és legfontosabb feladat. Vásárlás esetén a legjobb választás az Arctica S-119, ami minden igényt kielégít. Mivel sportoláshoz tervezték, a lencséi füstös színűek, vékonyak és ütésállóak. A polikarbonátból készült anyagának köszönhetően elnyeli a káros napsugarakat, és fokozza a látást bármilyen fényviszony esetén.

Alacsony hőmérsékleten való tartózkodás esetén a lencsék nem párásodnak be, ezért tiszta látást biztosít. Maximálisan védi a szemet minden káros sugártól, ami egy idő után szembetegséget okoz. Olyan kerettel gyártották, ami kemény, hő hatására lágyuló, könnyű és ütésálló anyag. Egy gumiréteg található a keret felső részén, ami kiegészítő védelmet nyújt az erős napsütésben.

A több márkából, színből és árkategóriából választva, mindig a szem védelme legyen a legfontosabb szempont a választásnál. Viselése minden esetben kellemes kell, legyen a szemnek. A legjobb választás a szürke és fekete színű lencsék, mert azok jobban elnyelik a káros sugarakat.  Az Arctica S-119 minden esetben megfelel az Európai Uniós szabványoknak. Ennek a szemüvegnek a használata biztonságos, és mindenki használhatja. Mivel rengeteg időt tart, ezért nem kell minden évben újat venni. Használata ideális minden szabadidős tevékenységhez.

Print Friendly, PDF & Email