formats
by Kategória Napszemüveg.

Arctica S-132 B napszemüveg

Vannak olyan dolgok, amelyek az életünk részét képezik, olyan kellékek, amelyek nélkül nehezebb lenne az életünk. A napszemüveg is egy ilyen kellék, hiszen gondoljunk csak bele abba, hogy a nyári tűző napsütésben mennyire kényelmetlen a szemnek, ha éppen otthon felejtettük. Nem csak a kényelem szempontjából fontos ez a kellék, hanem legfőbb képpen azért, hogy megvédje a szemet a káros napsugaraktól. Egy minőségi terméket szeretne vásárolni jó áron?

Arctica S-132 B tökéletesen védi a szemet, cserélhető lencsével vásárolhatja meg, amely azért jó, mert különböző fényviszonyoknak megfelelően tudja cserélni a lencséket, így biztosítva a szemnek a kényelmet. Az UV 400 bevonatnak köszönhetően megvédi a szemet az ultra ibolya sugaraktól. A lencsék karcolás álló anyaggal vannak bevonva, amely szintén fontos, hogy még kényelmesebb legyen a szemüveg a viselőjének.

Ütés álló, amely szintén nagyon fontos, hiszen mindenkivel előfordul, hogy leesik, és ütés által eltörik, megreped, ettől sem kell tartania, aki Arctica S-132 B-t vásárol. A kerete egy nagyon rugalmas anyagból készül, amelynek köszönhetően rendkívül szilárdhajlékonysággal rendelkezik, jól illeszkedi az arc formájához, amely kényelmessé teszi a viselését. A minőséget tehát megvásárolhatja nagyon jó áron. Az Arctica márka egy elismert márkának számít a piacon, amelyben biztosan nem fog csalódni, ha ezt választja, és árban is kedvező.

Print Friendly, PDF & Email