formats
by Kategória Napszemüveg.

Arctica S-160 C

Aki már vásárolt Arctica márkájú napszemüveget, megbizonyosodott róla, hogy az egyik legjobb márka a piacon, az esetek többségében mindenki ilyet választ vásárláskor. A nyári és téli sportoláshoz az Arctica S-160 C a jó választás. Ezt a legideálisabb webáruházban megvásárolni, mert ott biztosan megkapható. Sajnos van ahol nem lehet kapni.

Ha már felléptek az internetre és előkeresték, érdemes egy kis időt rászánni és elolvasni a róla írottakat. Olyan lencséket kapott a gyártás során, amelynek egy célja van, ami nem más mint, hogy csökkentsen minden zavar tükröződést és fényvisszaverődést, ami zavarja az emberi szemet. A TAC polarizált szűrő triacetát cellulózzal rétegelt és karcálló bevonattal védi a lencse külső rétegét. Sok esetben megtörténik, hogy elejtik a szemüveget, és ha olyan helyre esik a lencsék megkarcolódnak vagy akár eltörnek, nem lehet többet használni.

Ennél a szemüvegnél ez kizárható, mert a speciális anyagú lencséjének köszönhetően nem törik és nem is karcolódik, akár több éven át is megtartja eredeti állapotát. Bevonata blokkolja mind a három ultraibolya sugárzási tartományt, és 100%-ban védi a szemet. A kerete rendkívül hajlékony a műszálas anyagának köszönhetően. Minden szabadtéri tevékenységhez használható, úgy gyerekeknek, mint felnőtteknek. Ha most rendeli meg az Arctica S-160 C egyikét, ajándékba kapja a szemüvegtokot és a lencse tisztítására szolgáló puha zsákot.

Print Friendly, PDF & Email