formats
by Kategória Napszemüveg.

Arctica S-70

Nagyon szeretek kerékpározni, amikor tehetem minden szabad időmet kihasználom és biciklizek. Egy alkalommal, a barátokkal elmentünk egy hosszabb útra, és sajnos útközben elhagytam a napszemüvegemet. Amikor hazaértem a legelső dolgom az volt, hogy elmentem a legközelebbi üzletbe és néztem magamnak egyet. Az Arctica S-70 nagyon megtetszett, ezért olvasni kezdtem a róla leírtakat.

Megtudtam, hogy olyan anyagból készült a lencséje, ami elnyeli az UV sugarakat és a karcolásálló anyaga fokozza a látást, bármilyen fényviszony esetén. Kapott egy sárga színű cserélhető lencsét is, ami növeli a kontrasztot a rossz látási viszonyok esetén, növeli a látás szélességet, kiszűri a kék fényt és fokozza a látási mélységet. A világos lencsék fokozzák a biztonságot a kedvezőtlen időjárási feltételek esetén is.

Az Arctica az összes kereteket polikarbonátból gyártja az értékes tulajdonságai miatt, mert rendkívül kemény, könnyű és ütésálló anyag. Leválasztható rugalmas szíjat, állítható szárat és optikai keretet kapott. Használata különösen kerékpározáshoz ajánlott.  Sokáig nem gondolkoztam, hogy milyent vásároljak, mert ez kellett nekem. Becsomagoltattam és kifizettem, majd távoztam. A legelső dolgom az volt, hogy kipróbáltam, valóban olyan jó-e, mint amit leír róla. Az Arctica S-70 biciklizéshez nagyon jó, erről már a legelső használatkor meggyőződtem. Mindig magamnál tartom, hiszen, szükségem van rá.

Print Friendly, PDF & Email