formats
by Kategória Napszemüveg.

Arctica S-147

Nagyon sok ember sportol napjainkban, és kivétel nélkül mindenki védi a szemét. Minden féle sporthoz, a legjobb választás az Arctica S-147, ami minden évszakban védi a szemet. Ez a szemüveg polarizált lencsével, antiallergén habszivacs párnázattal ellátott sport napszemüveg. Ennek a szemüvegnek a lencséi polikarbonátból készülnek, mert ez az anyag elnyeli a káros UV sugarakat, karcolásálló anyaga fokozza a látást, bármilyen fényviszony között.

A szemüveg azért kapott polarizált lencsét, hogy csökkentsen minden zavaró tükröződést és fényvisszaverődést, amit az útról, vízről és a havas felületekről visszavert fény okoz. Ez nagyon kedvelt a sízők, a snowboardosok, a biciklizők és más szabadtéri sportot űző emberek körében.

Ennek a szemüvegnek a használata rendkívül megnyugtató és pihentető a szem számára. Az UV 400 bevonatának köszöngetően blokkolja a három ultraibolya sugarat az UVA, az UVB, és az UVC sugárzást, amelyek nagyon károsak a szemre nézve. Minden esetbe 100%-ban védi a szemet ezektől a káros sugaraktól. A keretét grilamidból gyártották, ezért is olyan értékes. Ez egy olyan minőségű nylon anyag, ami magas hajlítószilárdsággal rendelkezik, és rendkívül ütésálló.

Az érzékeny bőrű emberek is használhatják, mert az emberi bőrrel érintkezve antiallergén hatású. Azok a sportolók, akik le szeretnék cserélni, vagy most akarnak újat vásárolni, akkor minden esetben az Arctica S-147 egyikét szerezzék be. Nagyon sokan dicsérik, amiért érdemes kipróbálni.

Print Friendly, PDF & Email