formats
by Kategória Vásárlás.
fa futóbicikli

Fa futóbicikli

Érdemes megtenni mindent azért, hogy a kicsiket minél előbb hozzászoktassuk a mozgáshoz. Ha már az első pillanattól kezdve pozitív élményt kapcsolnak ehhez, akkor a későbbiekben is nagy örömmel vetik bele majd magukat a különféle sportokba. A kerékpározás alapjainak elsajátítását szolgálja a fa futóbicikli.

Ezzel a kivételes termékkel gyorsan és hatékonyan lehet elsajátítani a nélkülözhetetlen egyensúlyérzéket, amire szüksége lesz a későbbiekben. Természetesen nem mindegy, hogy pontosan milyen típusba fektetünk. A Pipello fa futóbicikli a minőség jegyében született meg. Erről tanúskodnak a felhasznált alapanyagok és a speciális kialakítás.

Több fokozatban állítható az ülés és még a kerék tengelytávját is igényre lehet szabni. Az elesés veszélyét jelentősen lecsökkenti, hogy a kormány 45 fokos fordulatnál lekorlátoz. A fa futóbicikli remek befektetés, ugyanis sokáig kiszolgálja az igényeket és esetenként az újabb generációnak is hasznára válik, ha szükség lesz rá. A vesszoparipa.hu weboldalon megismerhetjük a pontos részleteket.

Print Friendly, PDF & Email