formats
by Kategória Vásárlás.
piros fonal

Piros fonal

A természetben előforduló színek más-más hatással vannak az emberi agyra. Az egyik legerősebb szín talán a piros. Éppen ezért, a piros fonal is az egyik legkeresettebbek között szerepel. A történelem folyamán egyszerre jelképezte a szerelmet, a halált, a vágyakozást és a veszélyt. Különböző árnyalatai a mindennapok büszke szereplőivé váltak.

Vegyünk néhány példát! A korall 2019 legnőiesebb színe lett a bikini világában, míg a málna közkedvelt a rúzsok és szájfények kedvelői körében. Sok helyen barackszínt ajánlanak, ha valaki kellemes és langyos hangulatú falfestéket szeretne. Ha pedig valaki az őszre gondol, a lehulló színes falevelek és a kellemes hűvös levegő mellett, biztosan a bordó fog az eszébe jutni.

A piros árnyalatai különböző hatást gyakorolnak a környezetükre. Lehetnek kihívóak vagy nyugtatóak, zavaróak vagy kellemesek, nagymértékben függ a viselőjüktől. Ez az élénk szín annyira öltöztet, hogy biztosan ki lehet mondani hangosan, hogy a piros fonal és az árnyalatai sohasem fognak kimenni a divatból.

Print Friendly, PDF & Email