formats
by Kategória Webáruház.
Platinum kutyatáp

Platinum kutyatáp

Egy szerető gazdinak a legfontosabb a kutyus kiegyensúlyozott növekedése. Ahhoz, hogy a házi kedvence vitális és energikus legyen, elengedhetetlen a megfelelő táplálék, ami gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Ilyen termék a Platinum kutyatáp, aminek összetételében minden szükséges tápanyagforrás megtalálható az ebeknek.

A termék különleges módon a farkasok élelmiszerszükségletének megfelelően lett összeállítva, ugyanis a kutyák táplálkozása a ordasokéval hasonlatos. Magas hústartalmának köszönhetően, kellő fehérjét és foszfort tartalmaz, ami szükséges az egészséges ízület és az izomzat kifejlődéséhez. Nem tartalmaz hozzáadott cukrokat, a szénhidrátszükségletet a burgonya és a rozs képezi.

Az árucikk gluténmentes, nem adtak hozzá gabonaféléket, így hozzájárul az állatok emésztőrendszerének zavartalan működéséhez. A Platinum kutyatáp pozitívan hat az emésztési gondokra, még allergia esetén is. Számos tenyésztő és szakértő ajánlja kipróbálásra ezt a minőségi eledelt. Fontolja meg Ön is, hogy megkóstoltatja a kutyusával!

Print Friendly, PDF & Email