formats
by Kategória Webáruház.
qr kód olvasó

QR kód olvasó

Rendkívül sok technikai fejlesztés azért nem tud széles körben elterjedni, mert a világ nem működik tökéletesen és nem tud mit kezdeni az esetlegesen előforduló hibákkal. Éppen ezért, a QR kód olvasó iránt érdeklődőknek jó hírekkel tudunk szolgálni, mert ez a folyamat nagyon jól reagál a hibalehetőségre.

A legtöbb hiba talán a fizikai felület tökéletlenségéből származik, például összegyűrődik a papír, amin a kód elhelyezkedik. Vagy egy másik gyakori ok, hogy a leolvasó nem rendelkezik elég jó felbontással. Ezek mind fennakadást okozhatnak a leolvasás folyamatában, de szerencsére ezek a remek ábrák úgy lettek kitalálva, hogy nem szükséges feltétlenül tökéletes leolvasást produkálnia az aktuálisan használt QR kód olvasó készülékének, mert elég nagy hibaaránnyal tudnak már használható jelet bevinni a rendszerbe.

Több dolog befolyásolja, hogy pontosan mekkora hibajavítási képességgel fogunk tudni jelet olvasni. Vannak tulajdonságok, amiket a felhasználó tud meghatározni, de sokszor technikai jellegűek a korlátok.

Print Friendly, PDF & Email