formats
by Kategória Szolgáltatás.
Tűzzsonglőr

Tűzzsonglőr

Fantasztikus látvány, ami azonnal magával ragad. A kandallóban lobogó lángok látványa rendkívül megnyugtató. A tűzzsonglőrök előadása azonban valósággal feltüzeli az embert.

A mutatványokkal jobb, ha nem próbálkozik meg senki, mivel ez hosszú évek kitartó munkájának az eredménye. Mivel lehetne feldobni egy átlagos szabadtéri szülinapot? Talán a koktél bár vagy egy DJ lesz a megfelelő válasz? Mindkettő képes fokozni a hangulatot, viszont, amikor belobbannak a tűzzsonglőrök pörgő-forgó kellékei, akkor egyszerűen mindenkinek tátva marad a szája.

Laikus szemmel szinte varázslatnak tűnik az egész produkció, miközben mindenki értetlenkedve áll, hogy mégis miért nem égetik meg magukat a bravúros mutatványok közepette. A tűzzsonglőrök feltüzelik a leglaposabb alkalmakat is.

A Lángoló Leguánok vállalnak falunapi fellépéseket, de beltéri előadásra is van lehetőség egy adott szórakozóhelyen vagy étteremben. Koncerteken, cégbemutatókon, fesztiválokon mindig sikert aratnak a tűzzsonglőrök, mivel igazi különlegességnek számítanak.

Print Friendly, PDF & Email